sâmbătă, 5 mai 2012

Distractie ieftina de vara




Vara, cald, plictiseala. Nu vrei decat sa mergi intr-un loc racoros unde sa iti petreci ziua alaturi de cativa amici. Dar ce faci daca bugetul de care dispui nu iti permite o zi la shopping in mall sau o seara linistita intr-o cafenea? Foarte simplu: cauti alternative ieftine. Iata cateva solutii la indemana oricui:
1. Suna-ti prietenii si propune-le sa iesiti la un picnic. Fiecare aduce cate ceva si veti avea o zi pe cinste. Daca mai aveti si un pachet de carti de joc, distractia va fi garantata.
2. Badminton in parc. Relaxare, miscare, distractie. Si totul gratis!
3. I-velo! In majoritatea parcurilor bucurestene, cetatenii au posibilitatea sa inchirieze pentru o suma modica( 4 lei ora sau 15 lei ziua) o bicicleta. 
4. O plimbare romantica pe lac. In multe parcuri ai posibilitatea sa inchiriezi o barca sau o hidrobicicleta. Este o activitate relaxanta, perfecta pentru o zi insorita. ( in jur de 10 lei barca-2 sau 3 persoane)
5. Ce zici de o vizita la muzeu? Iesi din lumea cotidiana si lasa-te purtat de val printr-o lume noua.(in jur de 5 lei un bilet)
6.  Ia-ti cativa prieteni si iesiti in parc sa faceti miscare. Fie ca alegeti sa folositi diversele aparate de fitness amplasate in diferite locatii din oras, fie ca alegeti clasicul aerobic, sigur va veti distra fara costuri.
 Desigur, acestea sunt doar cateva propuneri. Puneti-va imaginatia la treaba si sigur veti gasi un mod de a petrece o super zi cu costuri minime. So...stalk the fun!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu